Katrin Hanusch Valencià - Pangaea Sculptors' Centre

By admin, August 26, 2019

1_TheRomance_2019_photo@KatrinHanusch_DSC04850-for-web

Image credit: The Romance (2019). Courtesy of the artist.

La Katrin Hanusch és una artista que viu a Londres. Es va llicenciar en el 2008 en Belles Arts de l’Universitat d’Art i Disseny de Halle, Alemanya, i va formar el primer espai independent organitzat per artistes a Halle “dieschoenestadt.” Va completar el màster en escultura al Royal College of Art de Londres en el 2014 i va rebre una distinció per la tesi “Ombra sense objecte”, que es refereix a l’experiència de la mort sobtada del seu germà en el 1998.

Des de la seua graduació, ha participat en el programa de mentoria a-n, el programa de Desenvolupament d’Artistes SPACE, i l’han escollit per diverses residències artístiques entre elles: al Centre d’escultors Pangaea a la província de Castelló, al Taller d’Escultura d’Escòcia, a Aberdeenshire, i al Taller d’escultura d’Edimburg.

Va guanyar la Beca Chelsea Foundry del Chelsea College of Arts el 2016 i va rebre una subvenció del Fons Eaton aquell any mateix. La Katrin va ser preseleccionada pel premi Jerwood Makers Open 2019, el Mark Tanner Sculpture Award 2015; el David Troostwyk / Matt’s Gallery Studio Award i va rebre el premi StudioRCA, tant el 2014 com la beca Eric i Jean Cass 2013. La Katrin ha exposat a Alemanya, Regne Unit i altres països.

Recentment va completar el treball de la seua nova comissió The Romance, una instal·lació de llum per a l’aparador d’All About Laptops, un negoci d’informàtica a Londres. La seua nova comissió s’ha desenvolupat a partir d’una relació real amb el responsable de la botiga, proporcionant a Katrin pantalles portàtils trencades que modifica per a les seues instal·lacions.

Torna a la pàgina anterior